Zoeken
Kies uw taal
18 januari 2024

(Her)Start MijnGezondheid.net (MGN)

 

Wat is MijnGezondheid.net?

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoening en de medicijnen die u gebruikt. Verder kunt u een reisdocument samenstellen via mijngezondheid.net.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net en kunnen gebruik maken van deze service. Gebruik de knop ‘Uw dossier’ rechts boven onze website om in te loggen in MijnGezondheid.net

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst en gemeenten). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op http://www.digid.nl.

Hoe ziet MijnGezondheid.net eruit?
Klik hier om een demonstratiefilm te bekijken.

Terug naar overzicht
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.