Zoeken
Kies uw taal

Herhaalservice

Gebruikt u chronische medicatie? Medicatie die dagelijks terug komt. Dan kunt u gebruik maken van onze herhaalservice.

Wat is de herhaalservice?

Met deze service zorgen wij ervoor dat de geneesmiddelen die u chronisch gebruikt, tijdig voor u klaarstaan. U hoeft daar geen recepten meer voor aan te vragen bij ons, maar wij sturen u een bericht wanneer u uw geneesmiddelen weer kunt ophalen. Onder chronische geneesmiddelen wordt verstaan: middelen waarvan u elke dag dezelfde hoeveelheid inneemt. Medicijnen die u alleen inneemt wanneer het nodig is, kunnen we niet opnemen in de herhaalservice. Ook zalven, insulines, oogdruppels, inhalatiemedicatie en de bloedverdunners waarvoor controle noodzakelijk is via de trombosedienst kunnen niet in de herhaalservice.

Wat betekent dat voor u?

Voor de medicatie in de herhaalservice hoeft u dan geen herhaalrecept meer aan te vragen. Uiteraard zijn er aan deze herhaalservice geen extra kosten verbonden.

Wij voegen u toe aan onze herhaalservice wanneer u de chronische medicatie bestelt. In de eerste periode kan het voorkomen dat u wat ongewone aantallen krijgt, zodat we uw medicatie zo goed mogelijk gelijk willen laten lopen. Omdat het voor 100% gelijktrekken van de medicatie niet altijd haalbaar is, streven wij ernaar om medicatie gelijk te laten lopen tot op dezelfde maand en niet tot op de tablet nauwkeurig. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.